Loading...
 Start Page

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διεθνείς μεταφορές

Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας σε περισσότερες από 50 χώρες διεθνώς. Η παράδοση της παραγγελίας είναι 3 – 10 εργάσιμες μέρες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή 6 – 18 εργάσιμες μέρες στον υπόλοιπο κόσμο. Εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.

 

Για παραγγελίες χονδρικής, η παράδοση και το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας εξαρτώνται από τον όγκο και το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας, καθώς και από τον τελικό προορισμό και την ταχύτητα παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο +30 2610 461946 ή στο [email protected] και εμείς θα σας βρούμε τη βέλτιστη λύση μεταφοράς με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται με δωρεάν 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων  εκτός από ειδικές/εξειδικευμένες παραγγελίες και υφάσματα. Μπορείτε να επιστρέψετε κομμάτι της παραγγελίας σας ή ολόκληρη την παραγγελία μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με τη συσκευασία του.

 

Το συνολικό ποσό θα επιστραφεί ή θα σταλεί άλλο προϊόν αναλόγως με την επιθυμία του πελάτη μόλις παραλάβουμε την επιστρεφόμενη παραγγελία. Παρακαλώ σημειώστε, τα έξοδα αποστολής, τα έξοδα τελωνείου καθώς και οποιαδήποτε άλλα έξοδα προς τρίτους δεν καλύπτονται από την εταιρεία μας.

Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών (Visa, Mastercard), PayPal, μεταφορές μέσω Τραπέζης, μετρητά με αντικαταβολή την ημέρα παράδοσης και μετρητά στο δίκτυο καταστημάτων. Παρακαλώ σημειώστε, για επιστροφές θα χρειαστούμε έναν λογαριασμό τραπέζης για να επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό κατευθείαν στο λογαριασμό σας ασχέτως με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Στέλνετε παραγγελίες με υπηρεσίες εντοπισμού αντικειμένου (track and trace)?

  • Ναι, η υπηρεσία αυτή προσφέρετε στους πελάτες μας. Στις περισσότερες χώρες η υπηρεσία εντοπισμού αντικειμένου έχει επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Παρέχετε υπηρεσίες γρήγορης αποστολής (2-3 ημέρες)?

  • Ναι, υπάρχει η δυνατότητα γρήγορης αποστολής. Στην ίδια χώρα, υπάρχει συνήθως η υπηρεσία παράδοσης την ίδια ημέρα (εκτός από απομακρυσμένες περιοχές). Επίσης, στις Ευρωπαϊκές χώρες, οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

   Γιατί τα υφάσματα και οι ειδικές παραγγελίες δεν καλύπτονται από την πολιτική επιστροφής?

  • Όταν το ύφασμα κόβεται από το τόπι, θεωρείτε πια ρετάλι και επομένως χάνει ένα μεγάλο μέρος της αξίας του ακόμα και αν το ύφασμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Συνεπώς, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις ακριβείς διαστάσεις και χρώματα/σχέδια πριν κάνετε την αγορά για να αποφύγετε τυχόν λανθασμένες επιλογές. Παρόμοια, οι ειδικές παραγγελίες σχεδιάζονται για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου πελάτη κάτι που μπορεί να μην ταιριάζει με τις στάνταρντ προδιαγραφές και συνεπώς θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πωληθεί το προϊόν ξανά εφόσον επιστραφεί για οποιονδήποτε λόγο. 

Σχετικά με μας

H Irios Homeware ξεκίνησε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες το 1989 στο χώρο των εισαγωγών – εξαγωγών υφασμάτων κυρίως για τραπεζομάντηλα, σεντόνια και ρούχα. Το 1996, η εταιρεία εγκαταστάθηκε στη Πάτρα – μια τοποθεσία που βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξή της στη δυτική Ελλάδα. Το 1998, ξεκινήσαμε την παραγωγή λευκών ειδών στην Ελλάδα με σημαντικές πωλήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Από τότε έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των λευκών ειδών και υφασμάτων με σκοπό να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις γειτονικές χώρες.        

 

Έχουμε τόσο πελάτες λιανικής όσο και πελάτες χονδρικής – η χονδρική περιλαμβάνει κυρίως άλλα καταστήματα λιανικής λευκών ειδών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ναυτιλιακές εταιρείες και αποθήκες χονδρικής. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο για να σας προσφέρουμε συνεχώς νέα σχέδια και ιδέες. Επίσης προμηθεύουμε την ελληνική αγορά με επώνυμα προϊόντα στο χώρο των λευκών ειδών και υφασμάτων.   

 

Η Irios Homeware προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της για να προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα σε πολύ λογικές τιμές.  

Όροι και Προϋποθέσεις

Η βασική μας εταιρική αξία είναι “κάνε αυτό που θεωρείς σωστό” και όλες μας οι πράξεις κατευθύνονται με βάση αυτήν την αξία. Ο χρήστης συμφωνεί ότι θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα irios.gr με καλό σκοπό χωρίς να επιθυμεί την καταστροφή του ή να επηρεάσει αρνητικά την αξιοπιστία της εταιρείας μας και την ασφάλεια των πελατών μας.

Η εταιρεία μας τηρεί πολιτική απόρρητου για τα προσωπικά δεδομένα και σε καμιά περίπτωση δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Οποιεσδήποτε χρεώσεις από τρίτους ή εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών, π.χ. τράπεζες, δεν επιστρέφονται σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ενημέρωση των πελατών της για τυχόν αλλαγές στις χρεώσεις ή τους όρους για υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτους.   

 

Ασυνήθιστες Καταστάσεις: Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί εξωτερικοί παράγοντες να επηρεάσουν την ομαλότητα της παραγγελίας σας, όπως απεργία στις μεταφορικές ή σεισμός. Στις περιπτώσεις αυτές, η συναλλαγή σας καλύπτεται 100% ακόμα και αν πάνω από 30 ημέρες έχουν περάσει από την ημερομηνία αγοράς.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: +30 2610 461946

Fax: +30 2610 431435

E-mail: [email protected]

Βρείτε μας στον χάρτη

 

ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Για την πληρωμή δεχόμαστε:


NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τις νέες προσφορές μας.

                      Skype name: iriosbedlinen

© Copyright 2015 - 2019 Irios Homeware